info (kukac) helyipiac.com

Rólunk

A Helyi Piac Ügyfélbarát, megbízható, postaládába terjesztett újság, mely a Telereklám Hungary Kft. kiadványa. Azzal a céllal jött létre lapunk, hogy a helyi Hirdetők igényeit kiszolgálva a legjobb eléréssel jusson el a helyi Olvasókhoz.

Lapunk minőségi papírra nyomtatott, modern nyomdatechnikával készül. Paraméterei: A/4 4 szín color 8-12 oldal

Örömünkre szolgál, ha a segítségére lehetünk Hirdetőpartnereinknek, vállalkozása, intézménye megfelelő népszerűsítésében. Olvasóinknak pedig elhozzuk a legfontosabb információkat, akciókat. Cégünk tisztán magyar tulajdonú és helyi munkaerővel dolgozik.

Lapunk terjesztése ellenőrizhető, megbízhatóan a lakosság postaládájába terjesztett. Megjelenési területeinket folyamatosan bővítjük és a Hirdetők igényeihez alakítjuk.

Szerdánként jelenünk meg, hiszen felmérések bizonyítják, hogy az Olvasók a hét közepén nagyobb valószínűséggel nyitják ki levelesládájukat és találnak rá az Önök hirdetésére. Külön kiemelendő, hogy hirdetését szerdán böngészik az Olvasók akár hétvégi bevásárláshoz is.

Lapzártánk a szerdai megjelenés előtti péntek 12 óra.

Miután az Olvasó kézbe veszi az Ön üzenetét tartalmazó újságot, egy valóban szép, minőségi lapot tart majd a kezében, amiről Önt, mint Hirdetőt is megítéli.

Egy modern technikával nyomott, a legmagasabb minőséget biztosító nyomdában előállított újság a miénk, fényes  minőségi papíron  nyomtatva.

A terjesztést a Magyar  Posta  végzi,  illetve külső  terjesztési vállalkozó.

Helyi újság a helyi Olvasóknak!

Az Ön célja a mi célunk is!

Keressen bennünket bizalommal!

Telereklám Hungary Kft.

Székhely 1065 Budapest Nyagymező 33 5/1
Adószám: 14041952-2-42
Bankszámlaszám: OTP 11734004-20514880
Elérhetőség: 30 9286 274

miskolc@helyipiac.com

ozd@helyipiac.com

kazincbarcika@helyipiac.com